Дирекция "Социални дейности" на Столична община
Начало
Новини
За нас
Заведения за социални услуги
(сп. институции)
Услуги в общността
Административни услуги
Бюра за социални услуги
Проекти и програми
Членства в международни организации
ОССП
Нормативна уредба
Документи
Търсене
Контакти
Изложба в Софийска градска художествена галерия на деца и младежи от Преходното жилище в Горна Баня PDF Печат Е-мейл
08 December 2016
Изложба в Софийска градска художествена галерия на деца и младежи от Преходното жилище в Горна Баня 
 
На 12.12.2016 г. от 11.30 часа в Софийска градска художествена галерия деца и младежи от социалната услуга „Преходното жилище” в Горна баня, ще покажат свои картини. Целта на изложбата е да предостави възможност на младежите да изразят и представят себе си чрез средствата на изобразителното изкуство. Някои от младите художници, чиито рисунки ще могат да бъдат видени по време на изложбата, се подготвят за кандидатстване в художествената академия.

Събитието е част от инициатива на Лумос (международна неправителставена организация, създадена от Дж. К. Роулинг),  EMerchantPay и общината, за развитие на умения за самостоятелен живот на младежите, напускащи грижа. Изцяло с доброволен труд участниците подкрепят децата да придобият умения за планиране на времето си, повишен успех и добро самочувствие, които ще им бъдат от полза в намирането на работа, организирането на ежедневието и продължаване на образованието им. Общувайки със специалисти от EMerchantPay, младите хора усвояват умения за работа в офис среда и работа с най-често използваните офис програми. 

За повече информация: Нела Вампорова, Връзки с обществеността и комуникации, Лумос България, Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , мобилен тел. 0888431251, тел. 02 851 16 84. 
Последна промяна ( 08 December 2016 )
 
< Предишна   Следваща >